Uitvaartwensen

Uitvaartwensen

Uitvaartwensen
en ideeën voor later

Klein en intiem of groots en meeslepend? Een uitvaart gaat over het leven. ‘Ga zoals je geleefd hebt’ is een wilsbeschikking om persoonlijke uitvaartwensen en ideeën voor later op te schrijven. Je kunt op deze manier je naasten laten weten hoe je denkt over jouw eigen afscheid en hoe je alles wilt laten vormgeven. Het zal hen veel steun en vertrouwen geven. Want met elke keuze die je zelf maakt, zorg je ervoor dat meer mensen je herkennen op de dag dat zij afscheid van jou nemen.

Leg je uitvaartwensen vast

‘Ga zoals je geleefd hebt’ ontvang je bij onze eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek kan ik je alles vertellen over afscheid en uitvaart. Ook is het mogelijk om een verzekeringscheck te doen en geef ik inzicht in de te verwachten kosten aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Heb je geen behoefte aan een gesprek, maar wil je ‘Ga zoals je geleefd hebt’ graag ontvangen? Vraag deze nu kosteloos en vrijblijvend aan.


Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

Checklist bij overlijden

Uitvaartkosten

Uitvaartwensen

Slide 1
Image is not available

Bas is zeer respectvol, rustig, werkt snel en heeft oog voor detail. Onze wensen werden perfect vertaald naar een mooie uitvaart. Ook het kostenaspect werd goed in de gaten gehouden. Kortom, een vakman met een hart voor zijn werk!

Angelique, Vleuten
Slide 1
Image is not available

Bas heeft in een droevige periode mij en mijn familie op een zeer sympathieke en deskundige wijze in staat gesteld afscheid te nemen van mijn overleden broer. Hij was ten allen tijde beschikbaar en nam de tijd voor alle voorbereidingen. De plechtigheid werd op professionele wijze begeleid en was zeer goed opgebouwd. Er was ruimte voor een lach en een traan. Bas heeft uitstekend ingeschat wat voor ons het beste was.

Ben, Horstmar-Leer
Slide 1
Image is not available

Bas is iemand die een uitvaart in kaart brengt en managet op zorgvuldige een zeer efficiënte manier. Wij als familie hadden het met Bas niet beter kunnen treffen Hij is een gevoelig en aimabel mens die snel aanvoelt wat de wensen van de nabestaanden zijn. Misschien is het niet het juiste woord, maar het was gewoonweg top geregeld.

Ron en Marike, Houten
Slide 1
Image is not available

Bas, onze begeleider had geen andere moeten zijn. Wij kregen alle vrijheid de ceremonie in te vullen naar eigen wensen van mij en onze jongens. Het resulteerde in een voor ons onvergetelijke en unieke ceremonie waar wij met een glimlach op ons gezicht aan terug denken. Dankjewel Bas!

Bernie, Nieuwegein
Slide 1
Image is not available

Ik kreeg alle ruimte om mijn wensen en ideeën uit te voeren en kreeg hulp waar nodig. Het is heel prettig dat er een luisterend oor is en dat Bas enthousiast raakte van mijn ideeën. Ik vergelijk het maar even met een voetbalwedstrijd. Een goede uitvaartverzorger is als een goede scheidsrechter; die zie je amper. Die treedt op wanneer nodig, maar trekt niet alle aandacht naar zich toe.

Anko, Zeist
Slide 1
Image is not available

Na het overlijden van mijn moeder heeft Bas ons van A tot Z geholpen de uitvaart zo mooi en goed mogelijk te laten verlopen. Wij hebben Bas leren kennen als een fijne persoonlijkheid waar wij ons direct bij op ons gemak voelde. Wij konden ons geen betere begeleider wensen. Nogmaals danken wij jou Bas voor de prettige samenwerking, jij was een enorme steun voor ons.

Ans, Utrecht
Slide 1
Image is not available

Na twee begrafenissen binnen 10 dagen kunnen wij wel zeggen dat de uitvaart ondernemer Bas Poelstra er voor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld word zodat je zelf je verdriet een plek kan geven. Liefde is wel het woord wat wij hier voor op zijn plek vinden. Vanaf de dag van overlijden tot daags na de uitvaart gaf Bas Poelstra ons de liefde en begeleiding die we nodig hadden.

Marco, IJsselstein
previous arrow
next arrow