Uitvaartkosten

Uitvaartkosten

Voor ieder budget
passende mogelijkheden

Wist je dat het maken van kosten rondom de uitvaart beheersbaar is? Met slechts kleine aanpassingen zijn er al vrij eenvoudig alternatieve uitvaartkosten mogelijk om écht voor iedereen de begrafenis, crematie of samenkomst op een persoonlijke manier vorm te geven. Wil je ook voortijdig inzicht in de te verwachten kosten, zonder onaangename verrassingen achteraf? Kies hieronder zelf het afscheid dat het beste bij je past. Of maak een afspraak en informeer naar de vele mogelijkheden.

Mijn dienstverlening is altijd op maat. Zo worden onnodige kosten voorkomen. Je kunt hoe dan ook bij mij terecht, waar je ook verzekerd bent. Ik neem graag zorg uit handen door de polis rechtstreeks met de verzekeraar af te handelen. Blijft er na afloop geld over? Het restbedrag wordt direct teruggestort. Is er geen verzekering aanwezig? Ook dan maak ik een waardig afscheid mogelijk. Gekleurd door jouw eigen ideeën en persoonlijke wensen.

Uitvaartkosten

Kostenoverzicht
Begrafenis

Kostenoverzicht
Crematie

Slide 1
Image is not available

De persoonlijke behandeling. Nooit het gevoel dat er een tijdsdruk op iets ligt, terwijl dat natuurlijk wel zo is. De uitstekende service van Bas Poelstra, netjes, attent, begripvol. Het meedenken met ons als familie met een mooie uitvaartdienst als gevolg die we niet anders zouden willen.

De heer Bruijstens
Slide 1
Image is not available

Zeer tevreden over de uitvaartverzorger. Kundig en zeer vriendelijk. Laat niets aan het toeval over en ook achteraf informeren of alles naar wens was en of hij nog iets voor ons kon betekenen. Met andere woorden, vol lof!

De heer Van Rooij
Slide 1
Image is not available

Bas luistert enorm goed. Is ook betrokken en integer. Staat open voor andere ideeën in plaats van de traditionele manier van afscheid nemen.

Familie Udenga
Slide 1
Image is not available

Bas, onze begeleider had geen andere moeten zijn. Wij kregen alle vrijheid de ceremonie in te vullen naar eigen wensen van mij en onze jongens. Het resulteerde in een voor ons onvergetelijke en unieke ceremonie waar wij met een glimlach op ons gezicht aan terug denken. Dankjewel Bas!

Bernie Schmitz - Uilenbroek
Slide 1
Image is not available

Ik kreeg alle ruimte om mijn wensen en ideeën uit te voeren en kreeg hulp waar nodig. Het is heel prettig dat er een luisterend oor is en dat Bas enthousiast raakte van mijn ideeën. Ik vergelijk het maar even met een voetbalwedstrijd. Een goede uitvaartverzorger is als een goede scheidsrechter; die zie je amper. Die treedt op wanneer nodig, maar trekt niet alle aandacht naar zich toe.

Anko Schreuder
Slide 1
Image is not available

Bas is een bevlogen uitvaartverzorger! Daarom zijn wij als familie zijn zeer tevreden over zijn begeleiding. Niets was hem teveel om de uitvaart perfect te verzorgen en tot in de puntjes te regelen. Onze familie beveelt Bas dan ook warm aan in vervelende tijden.

Familie Freund
Slide 1
Image is not available

In verband met het overlijden van mijn beide ouders en mijn broer heb ik afgelopen jaren heel verschillende uitvaarten samen met Bas Poelstra georganiseerd. Bas is vanaf het eerste moment nauw betrokken. Hij regelt de zaken goed en is een goede steun gebleken. Zowel voor de praktische als de emotionele zaken.

Karin Stoopendaal
previous arrow
next arrow