Uitvaartkosten

Uitvaartkosten

Welke uitvaartkosten
kan ik verwachten?

Het organiseren van een begrafenis, crematie of samenkomst is vaak een kostbare aangelegenheid en vormt een onlosmakelijk onderdeel van de uitvaart. Wilt u voortijdig inzicht in de te verwachten (indicatieve) uitvaartkosten, zonder onaangename verrassingen achteraf? Vul dan de budgetlijst in. Of maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.

Voor onze dienstverlening op maat rekenen wij op basis van uw wensen en voorkeuren een vast tarief en alle facturen van derden rekenen wij één op één door zonder opslag.

Als service betalen wij op voorhand deze facturen en ca. 14 dagen na de uitvaart ontvangt u van ons de eindfactuur met aangehecht alle facturen van onze toeleveranciers. Open en eerlijk.

Basiskosten:

Basistarief eenvoudig € 1750,- --1750
Basistarief uitgebreid € 2095,- --2095
Basistarief exclusief € 2500,- --2500

Laatste verzorging:


Vervoerskosten:Opbaarkosten* :
Kist opties* :


Grafkosten* :


Begraafrecht € 1150,- --1150Gebruiksrecht natuurgraf voor onbepaalde tijd € 5750,- --5750


Begraafrecht € 570,- --570Gebruiksrecht natuurgraf voor onbepaalde tijd € 4250,- --4250


Begraafrecht € 1300,- --1300
Gebruiksrecht voor 10 jaar € 1500,- --1500
Onderhoudskosten voor 10 jaar € 1050,- --1050


Begraafrecht met gebruiksrecht voor 10 jaar € 1500,- --1500
Onderhoudskosten voor 10 jaar € 650,- --650

Crematiekosten* :

Crematierechten € 1600,- --1600

Crematie zonder gebruik faciliteiten € 500,- --500

Drukwerk:

Opmaakkosten rouwkaart / dankbetuiging € 125,- --125
Rouwkaarten, 50 stuks € 62,50 --62.50Dankbetuigingen, 50 stuks € 45,- --45Postzegels per 50 stuks € 48,- --48Verzendset € 7,50 --7.5

Optionele kosten:Dit indicatieve kostenoverzicht dient om u een algemene indruk te geven van de te verwachten uitvaartkosten en kan dus afwijken van de definitieve eindfactuur.

* De opbaarkosten, de uitvaartkist, crematiekosten en de grafkosten zijn vaak gebaseerd op persoonlijke keuzes en kunnen afwijken. De tarieven voor de rouwadvertentie en bloemstukken zijn op aanvraag. Informeer naar de mogelijkheden.

Aan dit kostenoverzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Checklist

Uitvaartkosten

Gedenkplaats

Slide 1
Image is not available

De persoonlijke behandeling. Nooit het gevoel dat er een tijdsdruk op iets ligt, terwijl dat natuurlijk wel zo is. De uitstekende service van Bas Poelstra, netjes, attent, begripvol. Het meedenken met ons als familie met een mooie uitvaartdienst als gevolg die we niet anders zouden willen.

De heer Bruijstens
Slide 1
Image is not available

Zeer tevreden over de uitvaartverzorger. Kundig en zeer vriendelijk. Laat niets aan het toeval over en ook achteraf informeren of alles naar wens was en of hij nog iets voor ons kon betekenen. Met andere woorden, vol lof!

De heer Van Rooij
Slide 1
Image is not available

Bas luistert enorm goed. Is ook betrokken en integer. Staat open voor andere ideeën in plaats van de traditionele manier van afscheid nemen.

Familie Udenga
Slide 1
Image is not available

Het contact tijdens het regelen van de uitvaart, de deskundigheid, flexibiliteit, snelle service, eigen interesse in de uitvaart, contact na de uitvaart.

Adyam Weldai
Slide 1
Image is not available

Ik kreeg alle ruimte om mijn wensen en ideeën uit te voeren en kreeg hulp waar nodig. Het is heel prettig dat er een luisterend oor is en dat Bas enthousiast raakte van mijn ideeën. Ik vergelijk het maar even met een voetbalwedstrijd. Een goede uitvaartverzorger is als een goede scheidsrechter; die zie je amper. Die treedt op wanneer nodig, maar trekt niet alle aandacht naar zich toe.

Anko Schröder
Slide 1
Image is not available

Bas is een bevlogen uitvaartverzorger! Daarom zijn wij als familie zijn zeer tevreden over zijn begeleiding. Niets was hem teveel om de uitvaart perfect te verzorgen en tot in de puntjes te regelen. Onze familie beveelt Bas Poelstra dan ook warm aan in vervelende tijden.

Familie Freund
Slide 1
Image is not available

In verband met het overlijden van mijn beide ouders en mijn broer heb ik afgelopen jaren heel verschillende uitvaarten samen met Bas Poelstra georganiseerd. Bas is vanaf het eerste moment nauw betrokken. Hij regelt de zaken goed en is een goede steun gebleken. Zowel voor de praktische als de emotionele zaken.

Karin Stoopendaal
previous arrow
next arrow