Uitvaart in IJsselstein

Uitvaart in IJsselstein

Een goed verzorgde uitvaart
in IJsselstein

Om een goed verzorgde begrafenis, crematie of samenkomst in de omgeving IJselstein vorm te kunnen geven, is het enorm belangrijk om met aandacht en belangstelling naar uw persoonlijk verhaal te luisteren. Vooral in een intense periode van verlies en rouw waarbij de wereld door onzekerheid en verdriet vaak letterlijk op zijn kop staat, is er veelal behoefte aan een betrouwbaar en professioneel persoon aan wie u het afscheid van uw overleden dierbare met een gerust hart mag toevertrouwen.

Bent u op zoek naar iemand met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van uitvaartverzorging in de omgeving IJsselstein, of iemand die u op een persoonlijke en toegankelijke manier kan ondersteunen? Neem dan contact met mij op. Ik ben dag en nacht bereikbaar op 06-27166302 en bied voor iedereen een luisterend oor. Er is veel bespreekbaar waarbij vooral gedacht wordt aan mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Doormiddel van waardevolle suggesties, tips en adviezen help ik u op weg en sta ik u bij. Zo krijgt u alle tijd, ruimte en rust om op een goede manier afscheid te nemen.

Samen zorgen we ervoor dat de uitvaart precies verloopt op de manier zoals u dat voor ogen heeft.

Checklist

Uitvaartkosten

Gedenkplaats

Slide 1
Image is not available

De persoonlijke behandeling. Nooit het gevoel dat er een tijdsdruk op iets ligt, terwijl dat natuurlijk wel zo is. De uitstekende service van Bas Poelstra, netjes, attent, begripvol. Het meedenken met ons als familie met een mooie uitvaartdienst als gevolg die we niet anders zouden willen.

De heer Bruijstens
Slide 1
Image is not available

Zeer tevreden over de uitvaartverzorger. Kundig en zeer vriendelijk. Laat niets aan het toeval over en ook achteraf informeren of alles naar wens was en of hij nog iets voor ons kon betekenen. Met andere woorden, vol lof!

De heer Van Rooij
Slide 1
Image is not available

Bas luistert enorm goed. Is ook betrokken en integer. Staat open voor andere ideeën in plaats van de traditionele manier van afscheid nemen.

Familie Udenga
Slide 1
Image is not available

Het contact tijdens het regelen van de uitvaart, de deskundigheid, flexibiliteit, snelle service, eigen interesse in de uitvaart, contact na de uitvaart.

Adyam Weldai
Slide 1
Image is not available

Ik kreeg alle ruimte om mijn wensen en ideeën uit te voeren en kreeg hulp waar nodig. Het is heel prettig dat er een luisterend oor is en dat Bas enthousiast raakte van mijn ideeën. Ik vergelijk het maar even met een voetbalwedstrijd. Een goede uitvaartverzorger is als een goede scheidsrechter; die zie je amper. Die treedt op wanneer nodig, maar trekt niet alle aandacht naar zich toe.

Anko Schröder
Slide 1
Image is not available

Bas is een bevlogen uitvaartverzorger! Daarom zijn wij als familie zijn zeer tevreden over zijn begeleiding. Niets was hem teveel om de uitvaart perfect te verzorgen en tot in de puntjes te regelen. Onze familie beveelt Bas Poelstra dan ook warm aan in vervelende tijden.

Familie Freund
Slide 1
Image is not available

In verband met het overlijden van mijn beide ouders en mijn broer heb ik afgelopen jaren heel verschillende uitvaarten samen met Bas Poelstra georganiseerd. Bas is vanaf het eerste moment nauw betrokken. Hij regelt de zaken goed en is een goede steun gebleken. Zowel voor de praktische als de emotionele zaken.

Karin Stoopendaal
previous arrow
next arrow