Recensies

Recensies

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

Lees hier alle ervaringen

10

Bas heeft precies geleverd wat in onze situatie door ons gewenst werd.

In het eerste gesprek had Bas al binnen de kortste keren door hoe de (2) nabestaanden er in stonden en wat hun wensen en ideeën waren. Hij speelde daar perfect op in, in gedrag, houding en bejegening. Hij voelde onze ideeën goed aan en organiseerde de uitvaart, inclusief alle voorbereidingen, perfect. Hij zorgde daardoor voor ons voor een door ons gewenst afscheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kloetinge
10

Denkt mee om alle wensen mogelijk te maken

Meelevend, meedenkend, meewerkend. Begreep wat wij wilden en deed zijn best dat te regelen. Dacht ook aan zaken die wij vergaten. Fijn contact, genoot ons volle vertrouwen en was dat waard. Kan 'out of the box' denken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein
10

Super, in 1 woord!!!

Wij hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen. Bas is zeer begaan en betrokken geweest in alle opzichten. Alles tot in de puntjes verzorgd en ons ontzorgd wat een heel fijn gevoel gaf. Tijdens de voorbereidingen van de uitvaart tot na de crematie heel zorgzaam geweest wat voor ons heel fijn was. Dank je wel Bas voor al je perfecte zorgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein
10

Bas maakt waar wat hij belangrijk vindt:aandacht, tijd en kwaliteit!!

Wat een fijne uitvaartbegeleider, voelt de sfeer en de behoefte uitstekend aan. Denkt mee, ontzorgt en reageert zeer snel. Bas was al aangekondigd als een rustige en aardige vent met gevoel voor humor. Dat was het precies, hij kon soms net even met zijn empathie het zetje geven dat we nodig hadden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede
10

Bijzonder tevreden over de wijze de uitvaart is geregeld

Vanaf het begin tot het einde is er heel goed contact geweest over het hoe en wat, en zijn we dan ook bijzonder tevreden over de manier waarop de uitvaart van Janny was geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein
10

Super Bas bedankt. Het was top.

Wij hebben Bas voor de tweede keer bij een uitvaart mogen uitnodigen. Eerst bij onze moeder en recent bij onze tante. In een woord.. SUPER geregeld. Bas je bent een topper. Vanuit de familie bedankt..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein
10

Op de achtergrond maar toch aanwezig

Bas laat je alle ruimte voor eigen inbreng. Waar nodig vult hij aan. Ik kijk terug op een zeer gedenkwaardige dag die door zijn hand geleid werd. Service staat bij hem hoog in het vaandel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein
10

Regelt ontzorgt op een bijzondere rustige professionele manier.

Bas heeft ons bijzonder goed begeleid en komt met goede ideeën. Alles was netjes en precies volgens wens geregeld. Kortom we zijn zeer tevreden op Bas Poelstra uitvaartzorg. Groet Fam van Kleef
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein
10

Zeer tevreden

In deze verdrietige tijd is het fijn om iemand als Bas als uitvaartverzorger te hebben. Alles boven verwachting geregeld, verzorgd en uitgevoerd. Bas bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein
10

Keurig, correct en betrokken

Bas neemt op prettige manier de zaken waar , en regelt alles keurig volgens afspraak
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein
10

Zeer betrokken

De uitvaart is door Bas zeer integer, met liefde en humor tot ieders volle tevredenheid begeleid en hebben wij mopi, intiem, waardig en liefdevol afscheid kunnen nemen van onze dierbare
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lexmond
9

Zeer goed

Fijne samenwerking van het begin tot het eind. Bas luisterd goed naar de wensen en samen hebben wij een. Mooi draaiboek in elkaar gezet. Zoals ik het voor ogen had is het ook verlopen. Dankjewel Bas, je bent een topper.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vianen
10

Alles was super geregeld.

Goed contact, super geregeld, altijd bereikbaar. Meneer heeft veel aandacht en tijd besteed aan familie zodat er een hele mooie uitvaart is geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden
10

Empatisch,professioneel, denkt mee.

We hadden het volste vertrouwen in dhr.Poelstra,omdat hij goed aanvoelde wat onze wensen waren. Ook was hij goed bereikbaar, en reageerde altijd snel. Hij heeft ons veel zorgen uit handen genomen,en gezorgd dat onze broer ‘n mooi afscheid heeft gekregen. Dank daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
10

Uitermate goede en betrokken uitvaartonderneming.

Bas Poelstra en zijn personeel hebben in een droevige periode mij en mijn familie op een zeer sympathieke en deskundige wijze in staat gesteld afscheid te nemen van mijn overleden broer. Hij was ten allen tijde beschikbaar en nam de tijd voor alle voorbereidingen. De plechtigheid werd op professionele wijze begeleid en was zeer goed opgebouwd. Er was ruimte voor een lach en een traan. Bas heeft uitstekend ingeschat wat voor ons het beste was. De verzorging voor en na de plechtigheid was prima. Een uitvaartonderneming die ik van harte kan aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Horstmar-Leer
10

Respectvol en oog voor detail

Bas is zeer respectvol, rustig, werkt snel en heeft oog voor detail. Onze wensen werden perfect vertaald naar een mooie uitvaart. Ook het kostenaspect werd goed in de gaten gehouden. Kortom, een vakman met een hart voor zijn werk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten
10

Bas is betrokken, warm en ook zakelijk

Ik ben heel tevreden over Bas en de manier waarop hij de uitvaart van mijn vader heeft begeleid. Afspraak is afspraak. Met aandacht voor onze wensen en emoties, waardoor wij nu terugkijken op een afscheid zoals mijn vader dat gewild zou hebben. Zijn openingswoorden raakten de sfeer die wij wilden creëren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Bilt
10

Zeer tevreden!

Na het overlijden van mijn moeder heeft Bas ons van A tot Z geholpen de uitvaart zo mooi en goed mogelijk te laten verlopen. Wij hebben Bas leren kennen als een fijne persoonlijkheid waar wij ons direct bij op ons gemak voelde. Wij konden ons geen betere begeleider wensen. Nogmaals danken wij jou Bas voor de prettige samenwerking, jij was een enorme steun voor ons. Vriendelijke groet, Ans en Gerda.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
10

Precies zoals we het gewenst hadden.

Ik kijk er met veel warmte op terug. Heel goed begeleid, we wisten zo'n beetje hoe we het wilden en Bas zette de puntjes op de i. We hebben echt mede dankzij hem mijn moeder een mooie uitvaart kunnen geven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NIEUWEGEIN
10

Warm, liefdevol, betrokken, meedenkend,

Mijn geliefde vriend overleed 4 maanden na het overlijden van zijn enige zoon. Bas Poelstra was de uitvaart verzorger van zijn zoon. Vriend zei na afloop: ik wil Bas ook als ik kom te overlijden. Helaas was het 30 november zo ver, op 94 jarige leeftijd, moest ik mijn geliefde vriend laten gaan. Bas werd gebeld en hij was er voor ons. Wat was het fijn iemand te hebben die met ons mee dacht en de uitvaart tot in de puntjes heeft verzorgd. Bas was altijd bereikbaar. Niets was hem teveel. 3 dagen na het overlijden van mijn vriend overleed mijn broer. Bas noemde hem ook in zijn toespraak en ook voor hem werd een kaars aangestoken. 2 dagen na zijn uitvaart belde Bas om te vragen hoe het met mij ging en of hij nog wat voor mij kon betekenen. Dank je Bas dit heeft mij zo goed gedaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Bas voelt prima aan wat nodig is, top!

Bas heeft ons goed ontzorgt op die punten die voor ons belangrijk waren. Alle afspraken nagekomen en duidelijk in de communicatie. Goed meegedacht en creatief in de oplossingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- van der Linden
10

Een fijne betrokken begrafenisondernemer

Een betrokken man die fijn in de omgang is, en luisterde naar onze wensen. Het hele proces hebben wij als zeer positief ervaren waarvoor onze dank
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarn
10

Bas denkt mee en ontzorgd in alles

Bas komt na wat hij beloofd . Fijne communicatie en alles is tot in de puntjes geregeld . Fijn om in een moeilijke tijd zo op iemand te kunnen bouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten
10

Zeer attent

Contact was uitstekend, snel, en to the point. Heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
10

Perfect

Heeft ons perfect begeleid. En bij gestaan Fijne man Bas Poelstra.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein