Over Bas

Dit is Bas Poelstra

Sinds 2002 een
vertrouwd gezicht

Wanneer het gaat om het organiseren en begeleiden van een persoonlijke en goed verzorgde begrafenis, crematie of samenkomst dan is Bas voor velen al jaren een vertrouwd gezicht en bovenal een luisterend oor. Een betrokken en vooral ook toegankelijke benadering gecombineerd met alle gewenste aandacht, tijd en kwaliteit, maken Bas tot de juiste persoon aan wie u het afscheid van uw dierbare met een gerust hart mag toevertrouwen.

Wat kenmerkt een Bas Poelstra uitvaart?

Op een goede en liefdevolle manier afscheid van een dierbare nemen kan maar 1 keer. Daarom begint het vormgeven van een passende terugblik op het leven met te begrijpen wat u graag zou willen.

Het eerste wat ik vooral probeer te doen is zorgvuldig naar u te luisteren. Hierbij streef ik naar een persoonlijke benadering op maat en net dat beetje meer. Alles is bespreekbaar. U krijgt alle vrijheid om de begrafenis, crematie of samenkomst naar eigen wensen in te vullen. Te allen tijde mag u vertrouwen op mijn inzet, steun en betrokkenheid. Ik ben er voor u wanneer het nodig is en ik doe een stap terug als de situatie daar om vraagt. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste vorm, inhoud en mogelijkheden en doen we alles voor een mooi afscheid.

Checklist

Uitvaartkosten

Gedenkplaats

Slide 1
Image is not available

De persoonlijke behandeling. Nooit het gevoel dat er een tijdsdruk op iets ligt, terwijl dat natuurlijk wel zo is. De uitstekende service van Bas Poelstra, netjes, attent, begripvol. Het meedenken met ons als familie met een mooie uitvaartdienst als gevolg die we niet anders zouden willen.

De heer Bruijstens
Slide 1
Image is not available

Zeer tevreden over de uitvaartverzorger. Kundig en zeer vriendelijk. Laat niets aan het toeval over en ook achteraf informeren of alles naar wens was en of hij nog iets voor ons kon betekenen. Met andere woorden, vol lof!

De heer Van Rooij
Slide 1
Image is not available

Bas luistert enorm goed. Is ook betrokken en integer. Staat open voor andere ideeën in plaats van de traditionele manier van afscheid nemen.

Familie Udenga
Slide 1
Image is not available

Het contact tijdens het regelen van de uitvaart, de deskundigheid, flexibiliteit, snelle service, eigen interesse in de uitvaart, contact na de uitvaart.

Adyam Weldai
Slide 1
Image is not available

Ik kreeg alle ruimte om mijn wensen en ideeën uit te voeren en kreeg hulp waar nodig. Het is heel prettig dat er een luisterend oor is en dat Bas enthousiast raakte van mijn ideeën. Ik vergelijk het maar even met een voetbalwedstrijd. Een goede uitvaartverzorger is als een goede scheidsrechter; die zie je amper. Die treedt op wanneer nodig, maar trekt niet alle aandacht naar zich toe.

Anko Schröder
Slide 1
Image is not available

Bas is een bevlogen uitvaartverzorger! Daarom zijn wij als familie zijn zeer tevreden over zijn begeleiding. Niets was hem teveel om de uitvaart perfect te verzorgen en tot in de puntjes te regelen. Onze familie beveelt Bas Poelstra dan ook warm aan in vervelende tijden.

Familie Freund
Slide 1
Image is not available

In verband met het overlijden van mijn beide ouders en mijn broer heb ik afgelopen jaren heel verschillende uitvaarten samen met Bas Poelstra georganiseerd. Bas is vanaf het eerste moment nauw betrokken. Hij regelt de zaken goed en is een goede steun gebleken. Zowel voor de praktische als de emotionele zaken.

Karin Stoopendaal
previous arrow
next arrow