Nazorg

Nazorg

Voor alles na de uitvaart

Na de uitvaart begint het echte regel- en uitzoekwerk en vaak ontstaan er vragen waar je het liefst zo snel mogelijk antwoord op wilt hebben. Ook in deze periode sta ik voor je klaar om je verder te ondersteunen.

Online opzegdienst

Om je op administratief gebied zo uitgebreid mogelijk te ontzorgen bied ik je kosteloos het NabestaandenLoket aan. Met deze online service krijg je eenvoudig toegang tot alle benodigde informatie die je naar eigen behoefte kunt raadplegen. Hiermee wordt veel werk uit handen genomen en veel praktische zaken worden automatisch voor je geregeld en stopgezet. Je kunt hierbij denken aan het opzeggen van alle accounts, verzekeringen, lidmaatschappen, abonnementen, contracten en een check bij het testamenten register.

Volledige ondersteuning

Om je op weg te helpen krijg je de beschikking over een persoonlijk account. Dit geeft helder inzicht in alle belangrijke acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de stand van zaken wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo zie je wat er in jouw situatie relevant is. Dit bespaart veel tijd en geeft bovendien de nodige rust en overzicht. Nog geen account? Vraag deze dan hier aan.

Online NabestaandenService

Checklist

Uitvaartkosten

Uitvaartwensen

Slide 1
Image is not available

De persoonlijke behandeling. Nooit het gevoel dat er een tijdsdruk op iets ligt, terwijl dat natuurlijk wel zo is. De uitstekende service van Bas Poelstra, netjes, attent, begripvol. Het meedenken met ons als familie met een mooie uitvaartdienst als gevolg die we niet anders zouden willen.

De heer Bruijstens
Slide 1
Image is not available

Zeer tevreden over de uitvaartverzorger. Kundig en zeer vriendelijk. Laat niets aan het toeval over en ook achteraf informeren of alles naar wens was en of hij nog iets voor ons kon betekenen. Met andere woorden, vol lof!

De heer Van Rooij
Slide 1
Image is not available

Bas luistert enorm goed. Is ook betrokken en integer. Staat open voor andere ideeën in plaats van de traditionele manier van afscheid nemen.

Familie Udenga
Slide 1
Image is not available

Bas, onze begeleider had geen andere moeten zijn. Wij kregen alle vrijheid de ceremonie in te vullen naar eigen wensen van mij en onze jongens. Het resulteerde in een voor ons onvergetelijke en unieke ceremonie waar wij met een glimlach op ons gezicht aan terug denken. Dankjewel Bas!

Bernie Schmitz - Uilenbroek
Slide 1
Image is not available

Ik kreeg alle ruimte om mijn wensen en ideeën uit te voeren en kreeg hulp waar nodig. Het is heel prettig dat er een luisterend oor is en dat Bas enthousiast raakte van mijn ideeën. Ik vergelijk het maar even met een voetbalwedstrijd. Een goede uitvaartverzorger is als een goede scheidsrechter; die zie je amper. Die treedt op wanneer nodig, maar trekt niet alle aandacht naar zich toe.

Anko Schreuder
Slide 1
Image is not available

Bas is een bevlogen uitvaartverzorger! Daarom zijn wij als familie zijn zeer tevreden over zijn begeleiding. Niets was hem teveel om de uitvaart perfect te verzorgen en tot in de puntjes te regelen. Onze familie beveelt Bas dan ook warm aan in vervelende tijden.

Familie Freund
Slide 1
Image is not available

In verband met het overlijden van mijn beide ouders en mijn broer heb ik afgelopen jaren heel verschillende uitvaarten samen met Bas Poelstra georganiseerd. Bas is vanaf het eerste moment nauw betrokken. Hij regelt de zaken goed en is een goede steun gebleken. Zowel voor de praktische als de emotionele zaken.

Karin Stoopendaal
previous arrow
next arrow