Loslaten, afsluiten en opnieuw beginnen…

Geplaatst op Categorieën Geen categorie

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorstelling van “een nieuw begin…” Vaak beginnen de meeste mensen er simpelweg niet aan. Enerzijds omdat ze misschien lang niet altijd de behoefte hebben en anderzijds omdat ze het door bepaalde omstandigheden het niet kunnen of niet zo goed durven. Maar soms kan de innerlijke bezieling en gedrevenheid zo krachtig zijn dat er de situatie ontstaat waarbij je als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling heel sterk voelt dat er iets moet gebeuren.

Dat elk einde tot een nieuw begin kan leiden is voor mij nu actueler en relevanter dan ooit. Per ingang van 1 augustus 2021 zal ik mijn jarenlange franchise samenwerking met Monuta Uitvaartzorg beëindigen, loslaten en gaan afsluiten, met als doel om zo mijn passie voor het uitvaartvak verder te stimuleren en op een andere manier vorm te gaan geven.

Monuta heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn professionele én persoonlijke ontwikkeling. Als uitvaartverzorger heb ik hierdoor in de loop der jaren met veel liefdevolle families en nabestaanden kennis mogen maken en kon ik voor hen een steun in moeilijke tijden zijn.

Op de eerste plaats ben ik deze families en nabestaanden buitengewoon dankbaar voor het feit dat zij in tijden van onzekerheid, verlies en rouw, aan mij het afscheid van hun overleden dierbare toevertrouwden. Daarnaast ben ik Monuta in het algemeen, maar in het bijzonder alle medewerkers van uitvaartcentrum en crematorium Noorderveld zeer erkentelijk voor hun collegialiteit en het in mij gestelde vertrouwen.

Betekent dit nu het einde? Zeker niet. Onze samenwerking zal er vanaf nu anders uit komen te zien, waarbij het voelt als een nieuw begin…

De uitvaartonderneming met de naam Monuta Bas Poelstra zal ophouden te bestaan, dat wel. Maar als onafhankelijk uitvaartverzorger neem ik de afslag en ga ik met de nieuwe naam Bas Poelstra Uitvaarten verder. Ondanks deze verandering mag u nog steeds, zoals u dat van mij gewend bent, te allen tijde vertrouwen op mijn inzet, steun en betrokkenheid.

Samen met u blijf ik op zoek gaan naar de juiste vorm, inhoud en mogelijkheden en doen we alles voor een mooi afscheid.

Deel dit bericht